Verslag 14-10-2019

Ja ja beste Boulers gisterenavond mochten wij het weer thuis opnemen tegen de Boul Lier en wij hebben zoals gewoonlijk weer alles gegeven om onze huid zo duur mogelijk te verkopen het werd uiteindelijk 10-14 en een negatief saldo van 34punten  en daar ben ik best tevreden over.

Cees en Riet moesten tegen Huib en Cora het onderspit delven maar dat zijn ook de toppers van de Boul Lier het werd 7-13 maar de andere twee partijen wisten zij te winnen en een positief saldo van 12 plus is knap gedaan.

Nella en Frans twee winst en -2 saldo

Ineke en Jan helaas drie verloren maar wat een prestatie om het Huib en Cora heel lastig te maken in de laatste partij 12-13 ik heb een tip voor jullie maar dat komt maandag wel als jullie eventueel komen trainen.

Niek en Henk wisten 1 partij te winnen 13-4 van Jan en Karel en dat zijn best wel lastige spelers en een saldo van – 3 is helemaal niet slecht

Peter en Corrie hadden niet hun avond maar wel een winstpartij van 13-2 en maar een negatief saldo van -5 dus gewoon top

Theo en Huib hebben het gewoon goed gedaan 1 gewonnen met 13-3 en een saldo van -6

George die  inviel voor Jan de Recht en Ben hebben alles verloren maar 12-13 in de eerste partij was knap

En dan nu

WIL en WIM  

Wim tobde verleden jaar met zijn gezondheid maar de hang naar de jeu de boule ballen heeft hem er weer goed doorheen geholpen en thans speelt hij weer als een jonge god en Wil die erg goed plaats de laatste tijd ( de training ???? ) doet het ook zeer goed.

Zij wisten drie partijen te winnen en hebben nu een plaats veroverd in de  galllery van wck kanjers  ( zie de bijlage ) en wie weet wat jullie nog meer gaan brengen de komende tijd gefeliciteerd met jullie prestatie.

Maandag is er weer trainen.

Groeten

Frans

<span>%d</span> bloggers liken dit: