Verslag Quintus-Allez Tirer 13-09-2021

13-09 was het dan eindeijk zover dat de Heulse formatie weer voor een WCK wedstrijd uitkwam in een wedstrijd tegen Allez Tirer te Maassluis en wat strijdlust betreft speelden wij weer als van ouds één en al inzet en dat is dan de reden dat wij slechts met 1-17 hebbne verloren.

Wil van der Knaap en Wim Vogels deden het in de eerste ronde erg goed maar verloren helaas.

De populaire Peter en Corrie Smits hebben het zelfs voor elkaar gekregen dat een plaatselijke rijwielhandelaar zelfs een wandbord heeft geplaatst (zie bijlage) maar helaas zij verloren in de tweede ronde met 11-13 maar speelde weer ouderweets goed.

Ook Ben Boers en Theo Grootscholte die voor het eerst met elkaar speelden, deden het met name in de tweede ronde erg goed en dat was voor Theo ook een goede reden om zich zelf te verwennen met een Leffe Troffee welk in de bij lage zichtbaar wordt.

Bij Frans en Nella die in de eerste ronde met 2-1 voor stonden en daarna meteen met twee gooien met 12 -2 achter stonden, hebben in de laatste ronde al hun frustraties van hen afgegooid en deze partij uiteindelijk gewonnen.

Helaas hebben wij niet het niveau van Allez Tirer maar door tegen sterke tegenstanders te gaan spelen leer je zelf veel en kan het positief effect hebben op je eigen spel

Op maandag 27 september spelen wij thuis tegen Velo

groeten

Frans

%d bloggers liken dit: