Verslag 27-09-2021

Verslag van de wck-wedstrijd Quintus-Velo/SMV d.d. 27-09-2021
Afgelopen maandag toen ik even aan het proefdraaien was met het wck-schema kwam ik tot de conclusie dat de ingebouwde formules niet meer goed werkten omdat men ipv 8 teams per vereniging over was gegaan naar 6 teams per vereniging en hierdoor de uitslagen van de bezoekende vereniging kris kras door elkaar kwamen te staan.
Maar gelukkig hebben wij de excell specialist Jan de Recht in onze vereniging en hij heeft ervoor gezorgd dat alles weer perfect werkte met de indeling van 6 teams per vereniging en ben hem daar zeer dankbaar voor.
En dan nu het verslag van de wedstrijd
1 Theo en Ben hebben drie partijen verloren en gaan steeds beter spelen en vooral de laatste partij was een triller het werd helaas 12-13
2 Wil en Wim doen het fantastisch 1 gewonnen en twee verloren maar een negatief saldo van -1 dat geeft aan hoe sterk ze spelen.
3 Ook  Jan de Recht en Peter Zwinkels die voor het eerst een wck wedstrijd speelde hebben het goed gedaan ze komen zelfs steeds voor maar helaas in het laatste stukje zit het tegen maar zijn totaal niet weggespeeld.
4 Niek en Henk doen het ook fantastisch drie verloren maar dan wel met 11-13  12-13  11-13  en dat op wck niveau is gewoon steen goed.
5 Leo en Fred het doet pijn op dit op te schrijven hebben drie maal stevig verloren maar ook dat hoort bij het boulen  maar jullie zijn gezellige spelers kunnen tegen een stootje dus zijn wij superblij dat jullie voor Quintus uitkomen en heb er alle vertrouwen in dat het in de toekomst beter gaat.
EN DAN NU INEKE EN JAN VAN DER VALK
De toppers van de avond
Twee van de drie partijen gewonnen en zelfs met 13-6 en 13-6
Het succes is ook te danken aan COACH  NELLA van GAAL hoe zij de twee heeft aangemoedigd was fantastisch het regende complimenten en duimpjes en daardoor stegen zij tot grote hoogte en Jan en Ineke geniet er nog maar even van want jullie hebben het samen toch maar geflikt.
Ook na afloop was het in de kantine nog erg gezellig en liep de planning van Jan de Recht om voor 24 uur thuis te zijn iets uit en waren wij het die voor hem gezongen en geproost hebben om hem alvast als eerste te kunnen  feliciteren met zijn verjaardag.
11 oktober Quintus De Boul-Lier
 
%d bloggers liken dit: