Verslag 23-01-2023

Velo Quintus 23-01-2023 verloren met 18-4 en een saldo van -80

Toen ik de WCK van Bob Jennings overnam had ik binnen een halfjaar de beschikking over 10 koppels en toezeggingen van andere dat ik een beroep op hun kon doen
Thans doen we het met 6 koppels die best wel aardig partij kunnen teruggeven en dat we verliezen is geen schande.


Jan en Fred wisten er 1 te winnen
Leo en Ben ook 1 partij gewonnen en 1 maar net verloren met 12-13
Frans en Nella 1 partij gewonnen
Henk en Peter 0 gewonnen maar twee met 12-13 en 10 13 verloren
Greet en Bert 0 gewonnen maar 1 partij met 12-13 verloren
Niek en Wil 1 gewonnen met 13-7


Het grootste probleem is dat het steeds moeilijker wordt om zes teams op te stellen want door ziektes prive situaties en vakanties is het heel normaal dat men niet kan spelen maar de groep waar ik dan een beroep op moet gaan doen is zeer klein.
Onlangs heb ik binnen ons bestand drie personen benaderd met de vraag of ze eventueel WCK willen spelen maar ze konden niet.
Om anderen te gaan benaderen heeft geen enkele zin en diegene die ik dan moet gaan benaderen hebben aangegeven om met de WCK te stoppen.


Zelf vind ik de WCK de kers op de taart je speelt tegen goede tegenstanders je gaat er zelf beter door spelen en je leert je eigen kwaliteiten kennen.
Ik zou het heel erg jammer vinden als de WCK komt te vervallen en wil naar een oplossing gaan zoeken en samen moeten we hier volgens mij uit kunnen komen.
Op het moment dat ik een opstelling doe voor de WCK vraag ik jullie om om 19.00 uur te komen met een uitloop naar 19.15 uur Mocht je echter door omstandigheden dit tijdstip niet halen bel dan even naar je team speler of mij het nummer is 0651145329 zodat we weten wat de reden is. We leven thans in een tijd dat dit mogelijk is. We kunnen dan met de vereniging waar we tegen spelen bepraten hoe we het probleem even tijdelijk kunnen oplossen.


Groetjes
Frans

%d bloggers liken dit: