Verslag 12-02-2020

Beste Boulers

Ipv maandag werd er nu op woensdag gespeeld tegen de Boul Lier en traditie getrouw hebben wij weer met 8-16 verloren.

Frans en Wil moesten het in de eerste ronde opnemen tegen Huib en Cora en hoewel wij beslist niet slecht gooiden wilde het maar niet lukken elke keer lagen hun net en wonnen zij met 13-2 en daar baalde ik stevig van verliezen is niet erg maar 2-13 is net of je er ook niets van kan.

De tweede partij liep ook niet erg weer flink achter maar kwamen gelijk en daarna ging het weer mis maar nu lag het geheel aan ons. De derde ronde gewonnen met 13-12 maar ook zeer moeizaam. Wij sloten de avond af met -15 punten  en Ik (Frans) was dan ook niet tevreden.

Cees en Riet Verloren de eerste ronde dik met 3-13 maar wisten weer twee partijen te winnen en met een plus saldo van 4 waren zij de beste van Quintus.

Ben en Leo hebben het goed gedaan twee verloren waarvan 1 met 12-13 en 1 gewonnen en uiteindelijk een plus saldo van 1 dus TOPPIE

Nella en Ineke hebben alles verloren en hadden het slechtste saldo van allemaal -27 dat had Nella  nog nooit bij de WCK meegemaakt en hoop voor hun dat het ook de laatste keer is.

NIEK en HENK

Ze doen het fantastisch spelen de sterren van de hemel versloegen het allersterkste koppel gewoon met 13-6 en na twee winstpartijen staat de poort wagen weid open om toegetreden te worden in de WCK kanjer lijst bij drie winstpartijen sinds 2018.

Maar net zoals de vorige keer verliezen ze de derde partij met DIKKE cijfers 1-13 en als ik dan vraag neem je mij in de maling kijken zij mij met pretogen aan en zeggen dan sorry het ging gewoon effe niet, wij kunnen er gelukkig  allemaal erg om lachen maar gunnen jullie het wel en daarom hebben wel een advies voor jullie. Vlak voor de derde partij BEL EVEN DE JOMANDA HULPLIJN iedereen wil voor jullie wel het nummer opzoeken. Eindsaldo plus drie geeft aan hoe goed ze zijn.

Wil en Wim doen het ook goed weer twee partijen gewonnen en een saldo van 0.

Ja Wil jij weet wat het is om samen met Wim in de WCK Kanjerlijst te staan denk niet dat Niek een jou het nummer gaat vragen hi hi hi.

Jan en Huib speelden voor de eerste keer samen en hadden drie verlies partijen en een triller van een tweede partij wat was het spannend ze bleven knokken helaas werd het 12-13

Peter en Corrie die in de PSV dip zaten krabbelen langzaam omhoog ze gooide veel stabieler dan voorheen en een persoon die jullie wedstrijd volgde zei. Wanneer ze nog twee ballen hebben zorg dat je er een voor de but plaatst en probeer met de tweede je positie te versterken nu gingen ze er allebei net achter en kan de tegenpartij opspelen.

Aanstaande maandag is er weer training

Prettig weekend en Ineke van der Valk, namens alle beterschap

PS Verburch heeft van Velo gewonnen

<span>%d</span> bloggers liken dit: