Verslag 11-11-2019

Beste boulers

Zoals verwacht moesten wij wederom het onderspit delven tegen Westlandia het werd 8-16 met een nagatief saldo van 51 maar zijn dus beslist niet weggespeeld.

Sommige koppels hebben het zelfs heel goed gedaan en bij andere ging het wat minder.

De absolute kanjers waren Cees en Riet Dijkshoorn   drie winstpartijen en tevens het hoogste positieve saldo van allemaal plus 23 en hierdoor waren zij ook de beste spelers van de 16 koppels.

Omdat zij al vermeld stonden in de lijst van WCK kanjers vanaf 2018 staat er nu achter hun naam een twee zie de bijlage.

Doordat er drie spelers niet konden spelen moest er geschoven worden en speelde Leo Kuipers samen met Ben Boers zij hadden voor een bepaalde tactiek gekozen die goed werkte niet eerst alle ballen door de een laten gooien en dan de andere maar zo goed mogelijk plaatsen en dicht gooien om de beurt. Heel knap van ze dat zij met twee winstpartijen de avond afsloten de tweede partij was wel een billenknijper het werd 13-12 en hadden een positief saldo van 1

Ook spelen Niek en Henk goed zij maken het iedere tegenstander heel lastig en met 1 winstpartij en een saldo van min 5 konden zij terug zien op een geslaagde avond

Huib en Theo doen het ook goed spelen heel stabiel verwijten elkaar niets hebben respect voor elkaar en vormen daardoor samen een goede eenheid 1 winstpartij en een negatief saldo van – 5 is gewoon toppie.

Frans en Nella wisten ook 1 partij te winnen maar verloren de andere partijen stevig en sloten de avond af met een saldo van – 10 en baalde enigszins maar het voordeel is het is goed voor het incasserings vermogen

Helaas ging het vanavond met Wil en Wim niet best niets lukte het zat vooral Wim erg tegen maar gelukkig blijft Wim altijd lachen en wordt nooit sjagerijnig dus op dit punt heeft hij fantastisch gescoord 0 winstpartijen en een –saldo van 22 dus vanavond de toppers onder de verliesers.

Jan van der Valk die inviel voor George speelde samen met Jan de Recht hun spelletje 0 winst maar met een saldo van – 15 sloten zij de avond af.

Peter en Corrie die uitgeloot waren moesten vanavond toch weer opdraven meestal winnen zij er wel een op een avond maar vandaag helaas niet het zijn van die avonden dat je weet je kan het maar het komt er maar niet uit, hoe je ook je best doet je krijgt maar niet je beloning dus net zoals bij Nella en Frans   je leert ervan incasseren  

Ik heb besloten om as maandag geen trainingsavond te geven maar die week daarop op 25-11-2019 de reden is dat wij dan tegen Mon Boule moesten spelen die thans niet meer meedoet. Dus as maandag een rustig avondje voor jullie dus lekker bijkomen en dan weer vol er tegenaan.

Groeten

Frans

<span>%d</span> bloggers liken dit: