Verslag 03-04-2023

Beste Boulers van Quintus

Ga er maar eens even rustig voorzitten want wat Leo Kuipers en Ben Boers, Peter Zwinkels en Jan de Recht, George van Velthoven  Ineke van der Valk, Jan van der Valk en Ineke van der Knaap,Henk van der lans en Peter Smits, Bert Hake en Frans die inviel voor Greet hebben gepresteerd is een prestatie op zich.

We hebben voor de eerste keer sinds ik lid ben van Quintus een WCK wedstrijd gewonnen en wel met

Quintus 12 Mon Boule 6

Bert en Frans moesten in de eerste wedstrijd spelen tegen Spencer en Joke  het sterkste koppel van Mon Boule en het zat Bert en Frans mee want het werd  13-3 In de twee volgende rondes zette Spencer en Joke alles weer recht en wonnen overtuigend met 13-3 en 13-4 in de laatste partij zat wat in de eerste partij meezat nu alles tegen we stonden dik voor maar wat we ook deden het bleef tegen zitten maar met twee overtuigende winstpartijen waren we dik tevreden.

Henk en Peter Smits wisten 1 partij te winnen maar de laatste werd dik verloren met 1-13 Het is een goed koppel voor de WCK die regelmatig punten binnenhaalt maar de laatste paar keer wil het in de laatste partij maar niet lukken en verliezen ze dik. Henk van der Lans baalt hier stevig van maar Henk je hebt kwaliteit zat dus het gaat helemaal goedkomen neem een warme douche en spoel het van je af.

George en Ineke die sinds lange tijd weer eens mee deden wisten er 1 te winnen

Peter Zwinkels en Jan de Recht wisten er 2 te winnen en spelen altijd heel stabiel en we zijn blij dat Jan weer helemaal hersteld is van zijn knie want we hebben ze hard nodig voor de WCK.

Jan van der Valk  en Ineke van der Knaap  die meestal 1 partij ruim  winnen en dan weer twee partijen kansloos verkiezen hadden gisteren het heilige vuur we zullen het nooit begrijpen maar ze hebben er drie gewonnen en zich tevens geplaatst voor de WCK kanjer lijst gefeliciteerd hiermee. Ineke ging meteen na de derde partij naar huis ze zal wel totaal leeg geweest zijn en gaan er maar daarom van uit dat ze zich in haar eentje vergrepen heeft aan de verpleegzuster bloedwijn, wat Jan deze avond had kan ik nog wel verklaren want zijn vrouw Ineke moest ook spelen en dat zal hem enorm gemotiveerd hebben dus namens iedereen en vooral namens je vrouw een wel verdiende duim.

Leo en Ben hebben er ook drie gewonnen en waren de absolute kanjers van deze avond met een plus saldo van 24 en zich ook nog eens geplaatst in de WCK kanjer lijst namens ons alle gefeliciteerd. Leo hoe het komt dat je zo fantastisch hebt gespeeld is volgens mij alleen maar te verklaren omdat je de laatste tijd Niek van der Knaap constant helpt met het mooi maken van de buitenbanen en je daardoor zoveel contact hebt met het grondwerk dat je nu feilloos aanvoelt hoe je de jeu de boule bal moet laten rollen.

Op 17 april uit tegen ’s-Gravenzande de toppers van de WCK maar hoor Peter Smits nu al zeggen MAKKIE.

Groetjes

Frans

%d bloggers liken dit: